Η Randstad ανακοινώνει περήφανα τη χορηγία της για το Google I/O extended event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 25 με 27 Ιουλίου.

Στη Randstad αναγνωρίζουμε ότι η τεχνολογία καταλαμβάνει ολοένα μεγαλύτερο αντίκτυπο στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε. Και πράγματι, ο κλάδος της τεχνολογίας στην Ελλάδα, εξελίσσεται και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Εκ μέρους των εταιρειών-πελατών μας, αναζητούμε συνεχώς ταλαντούχους υποψηφίους με γνώση των τελευταίων τεχνολογιών. Μέσα από τη συμμετοχή μας σε αυτό το event, στόχο έχουμε να αναδείξουμε τις ευκαιρίες καριέρας στον κλάδο της Τεχνολογίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Οι Google Developers (GDG) Greece είναι η επίσημη κοινότητα των Google Developers στην Ελλάδα και αποτελούνται από τους GDG της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και του Ηρακλείου της Κρήτης.

Η κοινότητα των GDG συμπεριλαμβάνει developers, λάτρεις της τεχνολογίας, φοιτητές και υποψηφίους με επιχειρηματικό πνεύμα οι οποίοι προέρχονται από πολλά διαφορετικά backgrounds και ειδικότητες. Τι έχουν κοινό; Την πεποίθηση τους ότι η τεχνολογία μπορεί να ενδυναμώσει και να βελτιώσει τον κόσμο μέσω της καινοτομίας.

Μέσω των εκδηλώσεων του, το GDG Greece προσκαλεί όλους τους Έλληνες προγραμματιστές, startupers, τις τεχνολογικές εταιρείες, τους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες να ενωθούν μαζί τους και να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο και ζωτικής σημασίας "Τεχνολογικό πνεύμονα" που θα ενθαρρύνει την δημιουργία πρωτοπόρων έργων.

Η ομάδα της Randstad είναι περήφανη για τη συμμετοχή της και τη χορηγία της στο event και αναμένει μια win-win συνεργασία.