Η Randstad ολοκληρώνει την απόκτηση της Monster και επιταχύνει τη ψηφιακή της στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού.

 

DIEMEN, ΟΛΛΑΝΔΙΑ και WESTON, ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ - 1η Νοεμβρίου, 2016 - Η Randstad Holding nv (AMS: RAND), ηγετικός πάροχος υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της απόκτησης της Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW) για περίπου 429 εκατομμύρια δολλάρια (αξία επιχείρησης). Η Monster, παγκόσμιος ηγέτης στην υπηρεσία σύνδεσης ατόμων με θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ξεχωριστή και ανεξάρτητη οντότητα, υπό το όνομα Monster. Ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης, η μετοχή της Monster έπαυσε τις συναλλακτικές της δραστηριότητες πριν το άνοιγμα των αγορών σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2016, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και δε θα είναι πλέον εισηγμένη σε αυτό.

Σύμβουλοι
Η εταιρεία Wells Fargo Securities λειτούργησε ως αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος για τη Randstad και η εταιρεία Jones Day έδρασε ως νομικός σύμβουλος. Η εταιρεία Evercore Group L.L.C. λειτούργησε ως αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος για τη Monster και η εταιρεία Dechert LLP έδρασε ως νομικός σύμβουλος.

Σχετικά με τη Randstad
Η Randstad ειδικεύεται στις ευέλικτες μορφές εργασίας και στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού. Το εύρος των υπηρεσιών μας καλύπτει την εύρεση και επιλογή προσωπικού (προσωρινή και μόνιμη απασχόληση), τις υπηρεσίες HR Solutions (outplacement - επανατοποθέτηση στην αγορά εργασίας, RPO, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και κέντρα αξιολόγησης) και in-house υπηρεσίες. Η Randstad αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο, κατέχοντας μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στην Αργεντινή, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τον Καναδά, τη Χιλή, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ινδία, το Μεξικό, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και σημαντικές θέσεις στην Αυστραλία και την Ιαπωνία. Το 2015, η Randstad απασχολούσε περίπου 29.750 υπαλλήλους που εργάζονται σε 4.473 υποκαταστήματα σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα συνολικά έσοδα της Randstad για το 2015 έφτασαν τα 19,2 δισ. ευρώ. Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Η μετοχή της Randstad Holding nv είναι καταχωρημένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.randstad.gr.

Σχετικά με τη Monster
Η Monster Worldwide, Inc. είναι παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά τη σύνδεση ανθρώπων με θέσεις εργασίας, όπου κι αν βρίσκονται. Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Monster έχει βοηθήσει ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους με καλύτερες θέσεις εργασίας όπως και εργοδότες να βρουν τα καλύτερα ταλέντα. Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερες από 40 χώρες, παρέχοντας από τις πιο ευρείες και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες αναζήτησης εργασίας και διαχείρισης καριέρας όπως και υπηρεσίες στελέχωσης και διαχείρισης ταλέντων. Η Monster συνεχίζει το πρωτοποριακό της έργο να εξελίξει τον κλάδο της στελέχωσης μέσω προηγμένης τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας έξυπνες, ψηφιακές, κοινωνικές και φορητές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας Monster.com© και μίας ποικιλίας προϊόντων και υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.monster.com/about.