οι λύσεις μας για τις δικές σας ανάγκες (RPO).

Αναγνωρίζουμε σε βάθος τις προκλήσεις στο ανθρώπινο δυναμικό που προκύπτουν σε μια επιχείρηση όσο εξελίσσεται. Γι' αυτό και μπορούμε να προσφέρουμε στη δική σας εταιρεία εξατομικευμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού βάσει των δικών σας αναγκών ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.

επικοινωνήστε μαζί μας

tailor-made.

Είτε πρόκειται για ένα end-to-end πρόγραμμα, recruiter-on-demand ή on-site, η Randstad είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στις διαδικασίες μόνιμης στελέχωσης.

learn more

RPO.

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας όταν επενδύετε σε ανθρώπινο κεφάλαιο; Μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την ισορροπία μεταξύ του σταθερού και του έκτακτου εργατικού δυναμικού σας; Θα επιλέγατε μία διεθνή ή μια τοπική στρατηγική;

read more

εξασφαλίστε την επιτυχία σας.

Δημιουργούμε λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις δικές σας ανάγκες -χωρίς να εφαρμόζουμε μια καθολική στρατηγική- ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε γιατί οι κορυφαίες εταιρείες θεωρούν το RPO ως έναν πολύτιμο συνεργάτη που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν απτά αποτελέσματα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

επικοινωνήστε μαζί μας

αναζητάτε λύσεις ανθρώπινου δυναμικού;

επικοινωνήστε μαζί μας