risesmart οutplacement

H ομάδα Risesmart απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους με εκτεταμένη εμπειρία στη συμβουλευτική καριέρας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας παρέχοντας εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες και ενδυναμώνοντας το employer brand της επιχείρησής σας.

επικοινωνήστε μαζί μας

γιατί να επιλέξετε τη randstad risesmart;

Η Randstad RiseSmart είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους σύγχρονων λύσεων μετάβασης καριέρας στον κόσμο που ενισχύουν τα εταιρικά brand και βελτιώνουν τη διατήρηση των ταλέντων. Στην Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με ομάδες ανθρώπινου δυναμικού με εξαιρετικά αποτελέσματα και καθοδηγούμε τη μετάβαση ταλέντων εντός και εκτός των οργανισμών.

μεγαλύτερο αντίκτυπο

  • Ποσοστό ικανοποίησης συμμετεχόντων της Randstad Risesmart = ενισχυμένη προστασία brand
  • Στοχευμένη ομάδα τριών συμβούλων ανά πρόγραμμα = γνώση της αγοράς & ταχύτερα αποτελέσματα
  • Αυξημένος χρόνος coaching, βελτιωμένη εμπειρία συμμετέχοντα
learn more

outplacement.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας στην υπηρεσία επανατοποθέτησης έχουν άριστη γνώση της αγοράς εργασίας και μεταχειρίζονται τον κάθε υποψήφιο και το κάθε ομαδικό πρόγραμμα με διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες επαγγελματικής επανατοποθέτησης, οι οποίες περιλαμβάνουν κατ' ιδίαν συναντήσεις, σεμινάρια αλλά και παροχή συνεχούς στήριξης στους υποψηφίους, κατά την αναζήτηση εργασίας τους.

επικοινωνήστε μαζί μας

για εργοδότες.

πραγματικός συνεργάτης

Βοηθάμε τους επαγγελματίες του HR να διαχειρίζονται την οργανωτική αλλαγή με αυτοπεποίθηση, ευκολία και καλύτερα αποτελέσματα. Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών του κλάδου μας μειώνει το φορτίο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από οργανωτικές αλλαγές με καινοτόμες, προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρουν ηρεμία και υψηλή απόδοση επένδυσης. Για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική σας επιτυχία, παρέχουμε συμβουλές εξοικονόμησης κόστους και βέλτιστων πρακτικών.

διαφάνεια στα αποτελέσματα

Σχεδιασμένο για να ενδυναμώνει τους επαγγελματίες HR , η τεχνολογική πλατφόρμα μας προσφέρει παρακολούθηση και ανάλυση απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, με κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας, άμεσες γνώσεις σχετικά με τη γνώμη των συμμετεχόντων αποφοίτων και τη δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης δεδομένων και αναφορών με επιχειρηματικές μονάδες σε όλο τον κόσμο.

για εργαζόμενους.

καθοδήγηση σταδιοδρομίας

Οι career coach της Randstad RiseSmart ταιριάζουν στο επίπεδο, την ειδικότητα και τον κλάδο. Η κατάλληλη αντιστοίχιση  συμμετέχοντα-coach διασφαλίζει ότι οι μεμονωμένοι εργαζόμενοι έχουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα και 3 φορές περισσότερο coaching χρόνο.

προετοιμασία βιογραφικών & personal branding

Αντί να ζητάμε από τους αιτούντες εργασία να προετοιμάσουν το δικό τους υλικό μάρκετινγκ με μικρή υποστήριξη από branding experts, χρησιμοποιούμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες επαγγελματιών συγγραφέων βιογραφικών στον κόσμο για να προετοιμάσουμε τα κατάλληλα βιογραφικά, προφίλ κοινωνικών μέσων και συνοδευτικές επιστολές για να προετοιμάσουμε τους υποψηφίους ταχύτερα.

προσαρμοσμένες αγγελίες

Ένας προσωπικός ανιχνευτής αγγελιών επιλέγει θέσεις εργασίας σχετικές με το προφίλ του, προσδιορίζει κατάλληλα event δικτύωσης και επαφές, δημιουργεί συνδέσεις με recruiters  βάσει ατομικών προτιμήσεων και κριτηρίων για να διατηρήσει τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα επικεντρωμένους στη διαδικασία συνέντευξης.

βραβευμένη τεχνολογία.

Οι καινοτόμες τεχνολογικές πλατφόρμες παρέχουν σημασιολογικά προσαρμοσμένες και σχετικές ευκαιρίες εργασίας, προτάσεις δικτύωσης και τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται οι εργαζόμενοί σας για να ετοιμαστούν γρηγορότερα για την αγορά.

λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, προσθέσαμε την απλότητα στις υπηρεσίες μας, ώστε να είναι ιδανικές για μικρότερους οργανισμούς. Κάνετε το σωστό και αισθανθείτε σίγουροι ότι οι ειδικοί μας θα καθοδηγήσουν τους εργαζόμενούς σας σε νέες θέσεις εργασίας γρηγορότερα, αφήνοντάς σας χρόνο να ασχοληθείτε με άλλα θέματα της επιχείρησής σας.

λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις.

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς σε περισσότερες από 80 χώρες και 40 κλάδους για την παροχή σε κλίμακα λύσεων κινητικότητας ταλέντων που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου χώρου εργασίας. Στην Ελλάδα, η σύγχρονη προσέγγισή μας στον μετασχηματισμό του εργατικού δυναμικού επιτρέπει στις HR ομάδες να ξεπεράσουν τις ανεπάρκειες ενός αντιδραστικού μοντέλου με στόχο την ενίσχυση του brand και της αποδοτικότητας του προγράμματος χάρη στη μεθοδολογία μας.

θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική επανατοποθέτηση.

διαβάστε τα άρθρα μας

μιλήστε με έναν ειδικό.

μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρηση και τους υπαλλήλους σας.

επικοινωνήστε μαζί μας